Professionele & trillingsvrije beelden in Full HD of tot 5,8K vanuit de lucht? Dit kan dankzij gyroscopisch gestabiliseerde camera-systemen, die zich moeiteloos laten monteren op onze helikopters.

In samenwerking met een professionele partner, kan helicopterflights.be u vluchten aanbieden met oa. Cineflex en GSS.

Met behulp van deze systemen zijn wij in staan om trillingsvrije beelden te maken vanuit de lucht, in cinema-kwaliteit (tot 5,8K).

De gestabiliseerde camera wordt vanuit de helikopter bediend door een operator, die de camera kan draaien en zoomen.

De beelden kunnen worden opgenomen of direct worden doorgestuurd naar een grondstation of andere helikopter. Ook de piloot en eventueel een regisseur kunnen worden voorzien van een monitor om live de beelden mee te volgen.

Helicopterflights.be beschikt over 2 x EC120B en een EC135 (Twin Engine) die zijn voorzien van de nodige aanpassingen voor montage van Cineflex / GSS camera-systemen.

De nieuwste evolutie in aerial filming: Beeldkwaliteit tot 5,8K, filmen aan 200fps, volledig trillingsvrije beelden.

Het kan allemaal met de GSS-C516 camerasystemen. Het kan allemaal met de GSS-C516 camerasystemen. Onze Belgische partners voor luchtbeelden bieden dit systeem aan, met mogelijkheid tot montage op onze EC120 of EC135 helikopter.

Filmen met een schoudercamera.

Ook het filmen met een losse of schoudercamera is mogelijk vanuit onze helikopters. Hoewel dit niet altijd ten goede komt van de stabiliteit van het gefilmde materiaal, doet helicopterflights.be al het nodige om ook deze filmmissies tot een goed einde te brengen.

De EC120 en EC135 van helicopterflights.be beschikken over een schuifdeur die open kan blijven tijdens de vlucht, waardoor u als camera-man de nodige ruimte heeft om optimale beelden te maken.

De Robinson R44 kan zonder deur(en) vliegen om ook op die manier voldoende bewegingsruimte te voorzien. Tijdens de volledige vlucht kan zowel camera-man als regisseur met de piloot praten en de nodige instructies geven.