Waarom kiezen voor helicopterflights.be?

Ervaren piloten en instructeurs

Onze piloten hebben uitgebreide ervaring en zijn experts in hun vakgebied. Met trots kunnen we zeggen dat we beschikken over enkele van de meest ervaren helikopterpiloten in de industrie. Onze instructeurs zijn toegewijd om je te begeleiden op een succesvolle reis naar het behalen van je vliegbrevet.

Vooraanstaande vliegschool

Als gerenommeerde helikopter vliegschool bieden wij uitgebreide opleidingsprogramma’s voor leerling-piloten. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, onze school staat bekend om zijn kwaliteit en toewijding aan het opleiden van de volgende generatie helikopterpiloten.

Uitgebreide helikoptervloot

Helicopterflights.be beschikt over een uitgebreide vloot van moderne helikopters, geschikt voor diverse doeleinden.  Waar andere operatoren of vliegscholen enkel kleinere toestellen hebben, gaan wij verder met een professionele vloot. Of je nu een romantische helikoptertour wilt maken, een opleiding helikopterpiloot volgt, of een VIP luchttaxi nodig hebt: onze vloot biedt de perfecte oplossing.

Kwaliteit en flexibiliteit als prioriteit

Wij hebben een reputatie opgebouwd als een bedrijf dat zich onderscheidt door kwaliteit en flexibiliteit. Onze klanten vertrouwen op onze mogelijkheden om aan hun specifieke behoeften te voldoen, of het nu gaat om zakelijk vervoer, luchtfotografie of adembenemende toeristische rondvluchten.

Helikopter vliegen, iets voor jou?

Ontdek de vrijheid van vliegen met helicopterflights.be en ervaar het leven vanuit een uniek perspectief. Neem vandaag nog contact met ons op om je volgende avontuur te plannen of om meer te weten te komen over onze vliegopleidingen.

Bij helicopterflights.be maken we dromen waar en brengen we je naar nieuwe hoogten!

Een foto-impressie van onze helikopter vloot & operaties

Als professionele helikopter operator en helikopter school met basis te Antwerpen en Knokke, geven wij jou graag een foto-impressie van wat we doen.