helicopterflights.be is reeds jaren gespecialiseerd in de organisatie of uitvoering van luchtdopen per helikopter. Tijdens een luchtdoop maken de passagiers kennis met het helikoptervliegen tijdens een korte maar spectaculaire vlucht.

Luchtdopen worden georganiseerd op plaatsen waar veel mensen bij elkaar zijn, en er voldoende (potentiële) passagiers zijn:

  • opendeurdagen of opening van een bedrijf
  • personeelsfeesten
  • braderij, kermis, volksfeesten
  • festivals, happenings, meetings
  • pretparken

Er worden diverse formules aangeboden voor de organisatie van luchtdopen.

Op sommige evenementen neemt helicopterflights.be de organisatie van luchtdopen op zich, waarbij de organisator dus geen kosten of risico draagt, maar enkel het terrein ter beschikking stelt (*)

In alle gevallen zorgthelicopterflights.be voor de keuring van het terrein, een opgeleide grondploeg, fuelinstallatie, brandblusapparaten, …

Voor bedrijven of verenigingen die hun klanten of relaties een speciale beleving willen aanbieden heeft helicopterflights.be formules op maat.

(*) helicopterflights.be organiseert slechts een beperkt aantal luchtdopen per jaar in eigen beheer. Daarom gelden er bepaalde criteria waaraan uw evenement moet voldoen. Contacteer ons vrijblijvend om te bekijken of wij op uw evenement helikoptervluchten kunnen aanbieden.