Global Mercy vertrekt uit Antwerpen: wees er bij!

Je bekijkt nu Global Mercy vertrekt uit Antwerpen: wees er bij!
  • Berichtcategorie:Nieuws

Wuif de Global Mercy uit

Op vrijdag 25 februari 2022 vertrekt ziekenhuisschip Global Mercy uit de haven van Antwerpen nadat het daar volledig werd ingericht gedurende enkele maanden.

Deze unieke gebeurtenis zal door velen worden gevolgd én kan jij ook van dichtbij meemaken.

Helikoptervluchten Global Mercy Antwerpen

Op vrijdag 25 februari tussen 14u en 18u kan je een helikoptervlucht maken van 20 minuten in een VIP helikopter (EC135)

Over de Antwerpse haven, de kaai van de Global Mercy en de omgeving van Antwerpen.  Dit alles tijdens de voorbereidingen en het vertrek van het schip richting zee.

Originele incentive voor B2B

De komst van de Global Mercy genoot veel (pers-)aandacht: vele Belgische bedrijven gaven hun steun aan het project, dat medische zorg biedt in arme landen voor mensen die geen toegang hebben tot medische zorg.

Ook het vertrek van het schip uit Antwerpen zal op veel aandacht kunnen rekenen.  Een ideale gelegenheid voor bedrijven om klanten, partners of werknemers een unieke ervaring te bieden.

Suske en Wiske: de drijvende dokters: voor elke passagier!

Mercy Ships Antwerpen vertrek

Ter gelegenheid van de komst van de Global Mercy, bracht Standaard Uitgeverij een album uit van Suske en Wiske: de drijvende dokters.

Elke passagier in onze helikopter ontvangt op vrijdag 25 februari een exemplaar van dit album.  De volledige opbrengst gaat naar de werking van Mercy Ships!

Helikoptervlucht boeken Antwerpen Global Mercy

Je kan tickets onmiddellijk aankopen via onze webshop (zie onder).  Wil je een arrangement op maat of meerdere vluchten boeken, mail ons op info@helicopterflights.be